Verosimile sau nu


Exista o persoana care scriind o reteta de scrumbie in folie, afirmand ca trebuie trebuie pus un pic de ulei ori sare ori otet ,scrie in clar, in loc de un pic, literal si repetat umpic .
Scrumbia astfel preparata poate fi ,insa, delicioasa.

O prea stimata doamna, bine situata social si financiar, luand-si masina foarte scumpa si foarte noua de la un atelier unde i s-a facut o consultatie periodica,a avut surpriza ,sau mai bine zis stupoarea ,ca pe Bulevard , in dreptul Primariei, sa-i zboare roata fata a masinii .
Cu aceasta ocazie, stimabila cucoana, a fost- de doua ori- fericita de mesterii marelui garaj ca nu s-a desfacut roata din dreapta, pentru ca ar fi intrat pe contrasens si ca nu era lume pe trotuarul pe care l-a luat cu asalt ,caz in care ar fi intrat in puscarie.

O distinsa persoana, dorind sa-si impodobeasca apartamentul ,s-a pornit sa bata ,cu hotarare,un cui de 12 intr-o oglinda ,ca sa agate un ciucure rosu .
Aceasta isprava a coincis cu moartea Generalului De Gaulle si pe acest motiv persoana respectiva are si acum premonitii frecvente .

O tanara frumusica , dezghetata si agitata ,sprijinindu-se sa-si salte funduletul pe un bustean dintr-un parc ,s-a trantit cu el ( funduletul) peste mana dreapa, fracturandu-si degetul inelar .
Pe aceasta baza, tanara a dobandit o reala notorietate la Spitalul Foisor si pana i-a fost scos bandajul gipsat era deja maritata cu un ortoped simpatic.

O legatorie de carti a devenit birt .
Acest birt, avand numai o camera, a scos cateva mese pe trotuar si nu prea se mai poate circula .
Birtul se afla la numai14 m de intrarea unei biserici si la 26,3 m de altar .
In criza de spatiu,birtuletul vesel si cochet a inceput sa se extinda si in strada,deocamdata plasand cateva ghivece cu tuia.
Amploarea foamei de spatiu a acestui stabiliment nefiind foarte clara, biseriaca a reactionat imprejmuindu-se cu un gard zdravan .

Daca cineva ezita sa creada in realitatea acestor intamplari ,ar fi cazul sa nu mai aiba indoieli pentru ca exista dovezi ca ele sunt autentice .

Cine , insa ,creade ca inflatia,dobanzile,cursul Euro,pretul petrolului,gazelor ,electicitatii sau al berii ,cresc, scad sau raman asa cum sunt ,ar fi cazul sa nu se bazeze pe nici un fel de asigurari si juraminte , oricine le va face .Chiar daca sunt specialisti .
Ba ,chiar pe acestia e cel mai bine sa-i evite.
Sa mai aiba ceva rabdare si va vedea ce va fi .
Pana atunci,sa se asigure macar cu un plin de benzina si unul de bere.

Niciun comentariu: